Takunderhåll

Takunderhåll

Ett vårdat tak ser bättre ut och ökar takets livslängd. Vi rekommenderar att ni ser över ert tak minst en gång om året för att upptäcka skador i tid. Samtidigt som vi kontrollerar taket så rensar vi hängrännor och byter trasiga takpannor. Ge taket god livstidsekonomi!

Nymålat tak Gnesta

Takmålning

Om ni har plåt eller betongtak kan det vara aktuellt för ommålning efter cirka 15 år och framåt beroende på förutsättningarna för just ert tak. En ommålning kan förlänga livslängden på befintlig takbeläggning med upp till det dubbla. Alltid minst 10 års garanti. 

Komplett takbyte Tyresö

Komplett takbyte

Om det underliggande taket börjar bli dåligt rekommenderar vi alltid att ni lägger om ert tak. Vi jobbar med taktillverkaren Monier för att kunna leverera ett tak som håller hög kvalité. Detta gör att vi kan lämna 15 års funktions garanti!

Villa ägare

Vi tar hand om ert tak. Från besiktning till avslut ska det vara enkelt, smidigt och tryggt för dig som kund. 

Fastighetsägare

Fastighetsägare med större bestånd har ofta behov av god dokumentation. Vi har systemen som gör att ni enkelt kan följa med. 

Bostadsrättsförening

Här är det ofta många parter inblandade. Bjud in oss till ert nästa styrelsemöte så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er

EM Tak hjälpt mig att lägga om taket. Väldigt trevliga och duktiga. Allt som lovades hölls både tidsplan och priset i offerten. Kan rekommendera denna firma om du ska åtgärda ditt tak

Takläggning Tyresö
Katarina Tyresö

Bra resultat på betongplatta från -72. Dessutom proffsigt utförande och bemötande. Varken stänkfläckar eller skräp fanns när de lämnade.

Eva Vagnhärad

Mycket bra jobb, trevligt bemötande och flexibelt gäng. Levererar det som offererats trots att vi som kund varit lite krångliga.

Tiina Trosa

Takvård

Att underhållet görs regelbundet och på rätt sätt är vad som kommer bestämma takets livstidsekonomi. Om löv, barr och smuts får täppa igen ventilationen i undertaket åldras taket betydligt snabbare än om du underhåller det regelbundet.

Tak, grund och väggar är husets viktigaste delar även om det kan vara mer lockande att renovera köket så kan fastigheten ta mycket skada av felaktigt underhåll. Läs gärna mer om takunderhåll hos dinbyggare.se

Vill du ha hjälp med att se över ditt tak? Kontakta då oss på EM tak så hjälper vi dig